Започнува реализацијата на претприемачка програма во Велес

87154805_2355659361201371_5831922107377778688_o
Денес во Велес го означивме стартот на зедничката претприемачка програма на Преда плус и X Factor Accelerator Мотивирачка енергија од иновативни, инспиративни бизнис идеи и исклучителни мотивирани поединци, денес беа доказ дека #ИодВелесСеМоже

🔻 Програмата ќе понуди менторство во процесот на дефинирање на бизнис идеите како и можности за вмрежување и пристап до потенцијални инвеститори.
🔻 Учесниците на програмата ќе имаат можност јавно да ги презентираат бизнис идеите на специјално организиран ДЕМО ДЕН.