Преда плус и Сивус потпишаа меморандум за соработка

73109046_2106294819471161_1386011922381406208_o

Во вторникот во Битола, потпишан Меморандум за соработка помеѓу ПРЕДА Плус Фондацијата и Seavus Education & Development Center
Локацијата за потпишување е избрана со симболично значење, во битолската Porta Jazz по кој нашиот проект •И од Битола се може(и) •веќе се препознава.

Потписници се Директорката на Преда плус, Marijana Milevska и Vesna Ivanoska – генерална менаџерка на SEAVUS-едукативен и развоен центар.

Со оваа компанија по потпишување на овој меморандум за соработка не очекуваат одлични можности за заеднички проекти