И од Велес се може

79493113_2214275085339800_5873817249902493696_o

После една успешна година на проектот “И од Битола се може(и)” на ПРЕДА Плус фондацијата од Битола, проектот го шириме кон Велес, со нашиот партнер X Фактор Акцелератор со кој заеднички го најавуваме стартот на програмата за претприемачи – од идеја до бизнис план под името “И ОД ВЕЛЕС СЕ МОЖЕ”.

Со радост Ве покануваме на првиот промотивен ивент на кој ќе биде лансиран и повик за аплицирање во овој проект со одлични можности.

17 декември, 17 часот во Страда кафе, Велес.

На ивентот ќе имаме и мотивирачки говорници кои ќе го раскажат својот пат на успехот, од идеја до успешна приказна и на тој начин ќе инспирираме нови личности да ги остварат своите бизнис соништа.