ON LINE DEMO DAY

бизнис идеи презентирани на првиот организиран ОНЛАЈН ДЕМО ДЕН КАЈ НАС
94386698_2488193134614659_3543335761363337216_o

ПРЕДА плус заедно со X Factor Accelerator од Велес ќе го хостираат првиот 🚀ONLINE DEMO DAY како завршница од заедничкaта претприемачка програма – од идеја до бизнис план –И ОД ВЕЛЕС СЕ МОЖЕ! 🎯

⭕️ Девет бизнис идеи ќе бидат пичувани пред затворен круг од инвеститори, претставници од јавен и приватен сектор, академија и релевантни чинители на стартап заедницата.

⭕️Идеите ќе бидат оценувани од пет члена комисија за евалуација, составена од претпиемачи и професионалци од областа на претприемништвото.

⭕️ ONLINE DEMO DAY ќе се одвива на платформа креирана од македоската компанија Vidict која нуди решение за видео конференции, кое лесно се моделира според потребите на виртуелните интернет настани.

Сега, повеќе од кога и да било, на светот му требаат претприемачи со визија, кои градат иновативни компании чие што влијание дава директен придонес за економски развој.

Предизвиците се тука за да ги претвориме во можности!