Зедничка иницијатива на Преда Плус Битола и X Factor Акцелератор од Велес

81495454_979661332402835_4730309978601029632_n

Искуството “И од Битола се може(и)” денес презентирано во X Factor Accelerator во Велес каде што заедно ќе креираме нова успешна приказна.

После една успешна година на проектот “И од Битола се може(и)” на ПРЕДА Плус фондацијата од Битола, проектот го шириме кон Велес, со нашиот партнер X Фактор Акцелератор креираме програмата за претприемачи – од идеја до бизнис план под името “И ОД ВЕЛЕС СЕ МОЖЕ”.