ПОВИК за апликации во претпиемачката програма на ПРЕДА Плус и Х Фактор Акцелераторот

82920902_2291852914248683_5262120753406410752_n (1)

Сакаме да ги поттикнеме сите од Вардарскиот регион кои имаат претприемачки дух и идеја да ја преточат во бизнис. Се што треба да направат е да аплицираат овде: https://iodvelessemoze1.typeform.com/to/QCdRIL

Преда плус од Битола и X Factor Accelerator од Велес преку специјално дизајнираната претприемачка програма ќе се погрижат да го дефинирате вашиот бизнис план, да ги изградите потребните вештини за водење на идниот бизнис и да ги зголемите можностите за вмрежување и пристап до потенцијални инвеститори.

Програмата е раководена од исклучителен и професинален тим на Х фактор акцелераторот од Велес и специјализирана е да им помогне на претприемачите во подобрување на стратегиското на работење, интернационализирање, пристап до нови пазари и развивање на добитна стратегија за финансирање.

🔺 НЕ ЈА ПРОПУШТАЈТЕ МОЖНОСТА ДА УЧИТЕ ОД НАЈДОБРИТЕ!

🔺ЦЕЛ ПРОЦЕС НА МЕНТОРИРАЊЕ И ПОДДРШКА Е БЕСПЛАТЕН!

ЗА НАЈУСПЕШНАТА БИЗНИС ИДЕЈА ОБЕЗБЕДЕН Е ДИРЕКТЕН ВЛЕЗ ВО ПРЕДАКЦЕЛЕРАТОРСКАТА ПРОГРАМА НА X – Factor Accelerator. 💯

⚠️ПОВИКОТ Е ОТВОРЕН ДО 31 ЈАНУАРИ 2020!!!

Повеќе информации може да добиете во X Фактор Акцелератор, ул. Борис Карпузов, 1, Велес. Пишувајте ни на следниот е-маил: info@xfacc.mk