На 3 мај 2016 година, директорот Борче Јанкулоски беше интервјуиран во врска со работата на ПРЕДА Плус и напорите на Фондацијата да го промовира зголемување на вработеноста и економскиот развој во Македонија. Целосното интервју од страна на HDTVMEGA телевизија може да се најде на следниот линк.

Share with your friends:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *