ПРЕДА Плус фондација пред новогодишните и божиќните празници донира прехранбени продукти и финансиска помош на три семејства од Прилеп кои имаа потреба од ваква помош. Тимот на ПРЕДА Плус ве повикува да го следите нашиот пример и да донирате на социјално загрозени лица или семејства на следнава сметка:

Донации ПРЕДА Плус

200002763472180

Депонентна банка: Стопанска банка АД Скопје

 

Share with your friends:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *