ИЗБРАНИ АПЛИКАНТИ во пилот АКЦЕЛЕРАТОРСКА ПРОГРАМА за стартапи

51438971_578668002543134_6013218384953475072_n

Избраните апликанти, кои ќе бидат дел од пилот  акцелераторската програма  за стартапи -Employouth денес во просториите на ФИКТ ја одржаа својата прва средба на која накратко се претставија со своите идеи и се запознаа со понатамошната Програма на обуки.
Подготвени сме за нови предизвици!